Yalova İl Sağlık Müdürü Karakuş’a Kayçap ve Başol’dan ziyaret

Yalova İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Osman Karakuş, çalışmalarına devam etmesinin yanı sıra kendisine gelen ziyaretçilerini de makamında ağırlamaya büyük bir hızla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 15:15

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Meda Medikal Tanıtım Uzmanı Mehmet Volkan Kayçap’ı makamında ağırladı. Gerçekleşen görüşmede, acil sağlık hizmetleri eğitimlerinin planlanması ve geliştirilmesi konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Kayçap, müdürlüğünü yürüttüğü Meda Medikal firmasının tanıtım ve vizyon ayağı ile ilgili olarak Karakuş’a bilgilendirmelerde bulundu.

Bir araya gelinen ziyaret, sağlık sektöründeki güncel konuların ele alındığı, deneyimlerin paylaşıldığı ve iş birliği olanaklarının değerlendirildiği verimli bir buluşmayı beraberinde getirdi. Bu ziyaretin ardından Prof. Dr. Nurşah Başol ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Ekibi, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş’u makamında ziyaret ettiler. İl Sağlık Müdürü Karakuş, 7/24 kesintisiz ve büyük özveri ile çalışan tüm acil ekibine teşekkürlerini iletti. Karakuş, kendisine gerçekleştirilen nazik ziyaretler için misafirlerine teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi