Yalova güne yağmurla başladı... Yalova'da bugün hava nasıl olacak?

Yalova sonbahar mevsiminin devam etmesiyle birlikte güne yağmurla başladı. Ülke genelinde sonbahar mevsiminin başlamasıyla, Yalova’da yağmurlu havanın etkisi altına giren iller arasında yerini aldı. Haftanın başından itibaren lodoslu günler geçiren Yalova’da yağmurla birlikte serinlik hissedildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2023 12:54
https://www.yalovahayat.com/

Meteoroloji ise Yalova, Kocaeli ve İstanbul çevrelerinde, sıcaklıkların bugün itibarıyla 3-4 derece daha düşeceğini açıkladı. Meteorolojiden alınan bilgilere göre yağışların genellikle Marmara’nın doğusunda sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak olması bekleniyor. Kuvvetli gök gürültüsü ve sağanak yağış riski nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtınaya karşı vatandaşlara uyarı yapıldı.

Sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Yalova, Kocaeli, ve İstanbul şehirlerini ulaşımda aksamalar yaşanılabileceği konusunda uyardı ve olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olunması gerektiğini belirterek tedbir almakta fayda olduğunu bildirdi.

M. Tunç Tanrıverdi