Yalova, Endonezya ile iş birliği kapılarını aralıyor! Endonezya Başkonsolosu’ndan Mehmet Gürel'e ziyaret

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Darianto Harsono’yu makamında ağırladı. Görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve özellikle Yalova ile Endonezya şehirleri arasındaki iş birliği konuları ele alındı

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2025 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2025 13:47

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Darianto, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti. Konuğuna Yalova ve Yalova’nın sahip olduğu zenginlikler hakkında bilgiler aktaran Gürel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başkonsolos'a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. İki ülke arasındaki dostane ilişkilerin daha da güçlendirilmesi için karşılıklı iş birliğine yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Endonezya İstanbul Başkonsolosu Darianto Harsono ise, Gürel’in kendisini sıcak bir şekilde ağırladığı için teşekkür ederek, iki ülke arasında kültürel, ekonomik ve sosyal alanlarda iş birliği potansiyeli olduğunu belirtti. Harsono, “Yalova ve Endonezya şehirleri arasında kardeş şehir ilişkileri kurarak, ekonomik, kültürel ve sosyal alanlarda iş birliği yapabileceğimize inanıyorum” dedi.