Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni göz doktoru göreve başladı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi uzman hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Göz Hastalıkları Uzman Doktoru Esra Kındır’ın göreve başladığı duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2023 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:40

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurulduğu günden bu yana pek çok kişiye sağlık hizmeti verdi ve vermeye de devam ediyor. Pek çok yeni doktoru bünyesine katan hastanede son olarak Göz Hastalıkları Uzman Doktoru Sayın Esra Kındır göreve başladı. Gerek randevusuna gitmeyen hastalar gerekse de yoğun talepten kaynaklanan sebeplerden dolayı göz hastalıkları randevu bulmanın en zor olduğu bölümlerden bir tanesidir. Yeni gelen ve göreve başlamış olan Göz Hastalıkları Uzman Doktoru Esra Kındır ile birlikte randevularda biraz daha rahatlık sağlanılabileceği düşünülmektedir. Eğitim Bilgileri Tıp Fakültesi: Kocaeli Üniversitesi, 2015 Uzmanlık: Göz Hastalıkları, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2019

Randevu almaya başladı Konuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada, hastanenin uzman hekim kadrosunun her geçen gün güçlendiği belirtildi. Açıklamada, “Hastanemizde doktor kadromuz her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Göz Hastalıkları Uzman Doktoru Esra Kındır hasta kabulüne başlamışlardır. Sağlık Bakanlığımız MHRS veya 182 telefon hattından randevu alarak muayene olabilirsiniz. Doktorlarımıza hoş geldiniz der başarılar dileriz” denildi.

Murat Can Aytemur