Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İSG Toplantısı yapıldı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi 22 Aralık Cuma günü Başhekimlik Toplantı Salonunda, hastane yöneticileri ve İSG kurul üyelerinin katılımı ile İSG toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2023 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2023 12:15
https://www.yalovahayat.com/

Tüm hizmet alanlarında gerekli olan iş güvenliği uzmanlığı hastanelerde de olması ve uygulanması gereken bir uygulamadır. İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) çalışmalarının koordineli yürütülmesi adına Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonunda, Başhekim Doç. Dr. Hasan ERGENÇ başkanlığında tüm hastane yöneticileri ve İSG kurul üyelerinin katılımı ile İSG kurul toplantısı geçekleştirildi.

Gerçekleştirilen İSG Kurul toplantısında, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan iklimlendirme ve soğutma merkezi, eczane, depo alanları, bahçe ve trafik akışı ile çatıda yapılan risk analizi ve sonuçları değerlendirilerek, görüşülen konular karara bağlandı ve gelecek İSG kurul toplantısı için hedefler belirlendi. Yapılacak düzeltici faaliyetler ve konular ile ilgili görüş ve öneriler görüşülüp kararlar alınarak, İSG kurul toplantısı sona erdi. Murat Can Aytemur