Yalova’da Xpress Mutfak Catering açıldı

Altınova Tersaneler Bölgesi’nde hizmet verecek olan Xpress Mutfak Catering, düzenlenen törenle açıldı. Tesis, yerinde üretim ve taşıma yemek servisi hizmetinin yanı sıra davet ve organizasyonlarda özel menülerle en güzel günleri lezzetlendirmeyi hedefliyor

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2023 03:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:17

Günde 10 bin adet yemek üretim kapasitesiyle aynı lezzeti ve kaliteyi standart olarak sunma hedefi ile yola çıkan Xpress Mutfak Catering, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılış törenine Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı, Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. İdari ve Mali İşler Müdürü Ayhan Kayatürk, Yalova Baro Başkan Yardımcısı Av. Berk İşcan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilara Altan, Yalova Özdilek AVM Genel Müdürü Abdurrahman Sevinç, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Türk Kızılay Yalova Şube Başkanı Av. Selvet Duman ile birlikte birçok kamu kurumu ve özel sektör temsilcisi katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı, tesisin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Tesisin sahibi olan Xpress Mutfak Catering Genel Müdürü Ahmet Yılmaz ise, Altınova Tersaneler Bölgesi’nde böyle bir hizmete ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Tesisimiz, modern ve teknolojik bir şekilde faaliyet göstermekte, alanında uzman aşçılar ve deneyimli personel ile kaliteli hizmet sunmaktadır. Taşıma yemek mutfağımızda üretilen yemekler, thermobox sistemi ile hijyenik ve güvenilir bir şekilde hizmet noktalarına sevk edilmektedir. Davet ve organizasyonlarda belirlenen menüler ile kişiye özel tabaklar hazırlanmaktadır. Restoranımızda özel olarak hazırlanan portföy ile lezzetli tabaklar sunulmaktadır” dedi.

Murat Can Aytemur