Yalova’da vizyonda hangi filmler var? Yalova'da izlenen filmler hangisi?

Yalova Star Avm Cinemapink’de vizyona giren filmler merak uyandırdı. Sinemaseverlerin ilgisini çeken birbirinden iddialı ve göz alıcı filmler tekrar ilgi odağı oldu. Vizyona giren filmler arasında en çok dikkat çeken film Bursa Bülbülü oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 09:01
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Star Avm Cinemapink’de, başrolde Ata Demirer, Özge Özacar ve Cem Gelinoğlu’nun olduğu Bursa Bülbülü adlı film iddialı filmler arasında yer aldı. Yönetmeninin Hakan Algül olduğu müzik komedi türünde ilgi çeken filmin konusu gazino kültürünün hala revaçta olduğu 1980’lerde geçiyor.

Bursa’da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan ve en büyük tutkusu kaset çıkarmak olan Cengiz’in hayatı Taşkın’la karşılaşmasıyla olayların geliştiği film çok dikkat çekti.

Diğer vizyonlarda ilgi çeken filmler arasında ise Cehennem Melekleri 4, Çok Aşk, Hep Yek Düğün ve Kuru Otlar Üstüne oldu. Ayrıca macera, animasyon ve komediden oluşan özellikle de çocukların ilgisini çeken Paw Patrol: Süper Film vizyonlardaki yerini aldı. Birbirinden farklı türde olan filmler vizyonlarda gösterimde olmaya devam edecek. 

M. Tunç Tanrıverdi