Yalova’da ucuz alışverişin tek adresi Bitpazarında bu hafta tezgahlarda ne var?

Yalova’da her hafta Perşembe günü Kapalı Pazaryerinde kurulan bitpazarı, Yalovalılardan büyük ilgi görüyor. Vatandaşların ne ararsan bulabileceği bu pazar, dar gelirli vatandaşların uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 06:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 06:48

Haftada bir gün, perşembe günleri Kapalı Pazaryerinde kurulan bitpazarı, dar gelirli vatandaşlar için büyük bir fırsat sunmaya devam ediyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken bitpazarı, ekonomik alışveriş yapmak isteyenler için ideal bir mekân olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Okulların tatil olması ve yazlıkçılarla birlikte iyice kalabalıklaşan bitpazarı, bu hafta da birbirinden çeşitli ürünleriyle Yalovalıların dikkatini çekmeyi başardı.

Vatandaşlar alım gücüne göre bitpazarını tercih etmeye devam ediyor

Kitaplardan antika aksesuarlara, sıfır giyim ürünlerinden mobilyaya kadar kapsamlı ürün yelpazesiyle Yalovalıların dikkatini çekmeyi sürdüren bitpazarı hem esnafı hem de vatandaşı rahat ettiriyor. Her hafta ürün çeşitliliğinin daha çok arttığı Yalova Bitpazarında bu hafta da yazlık giyim ürünleri en çok tercih edilen ürünler arasında yerini aldı. Kullanılmamış ürünlerin ilgi çektiği pazarda ikinci el kıyafetler de müşterileri hoşnut etti.  Sağlamlığı ve kalitesiyle ön plana çıkan antika aksesuarlar sıfır ürünlerin ardından yine en çok tercih edilen ürünler oldu.

Uygun fiyatlı ürünleriyle alım gücü düşen vatandaşların imdadına koşan bitpazarında yazlık tişörtler, gömlekler, ince kumaşlar, takım formaları ve kısa şortlar çok fazla tercih edildi. Piyasa fiyatının çok altında olan fiyatlara ürün bulabilen vatandaşlar yazlık ürünlerin yanı sıra kot pantolonları, eşofman takımlarını ve spor ayakkabılarına da ilgisini yöneltti. Eski basım kitaplara ilgi duyan ve antika seven vatandaşlar ise bu hafta da bitpazarının yolunu tuttu.

M. Tunç Tanrıverdi