Yalova’da Şehrin Şairleri’nden şiir dinletisi

Kurucu ve yönetmenliğini Gazeteci ve Yazar Metin Yazıcı’nın yaptığı ‘Şehrin Şairleri Şiir Grubu’ Yalova Merkez Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda şiir dinletisi etkinliği gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 03:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 03:19
https://www.yalovahayat.com/

Gerçekleştirilen etkinliğe Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir ve çok sayıda şiir severler katıldı. Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organizasyonu ile dinleyicilere aktarılan etkinliğin açılış konuşmasını yapan Metin Yazıcı, programda katkıları olan Vali Hülya Kaya’ya teşekkür dileklerini iletti.

Etkinlikte unutulmaz bir performans sergileyen Şehrin Şairleri grubunun üyeleri, Türk ve Dünya edebiyatının değerli ve seçkin şairlerinin şiirlerini seslendirdi. Şiir dinletisinin gerçekleşmesinin ardından Mert Can Yazıcı’nın mini gitar performansı davetlileri coşturdu. Programın sonunda ise Türk Halk Müziği Sanatçısı Şef Pınar Dilek Yılmaz’ın potpori şeklindeki konseri davetliler tarafından uzunca bir süre alkışlandı.

M. Tunç Tanrıverdi