Yalova’da Protokolden yıl sonu ziyaretleri! Vali Kaya, Vekil Akyol, Başkan Tutuk ve beraberindekiler görevleri başındaki personellere teşekkür etti

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, 2023 yılının son saatlerinde görevleri başındaki kamu görevlilerine ziyaret gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 14:54
https://www.yalovahayat.com/

2023 yılının sona erip 2024 yılının başlayacağı saatlerde Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü görevleri başındaki kamu görevlilerini ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında, Yalova İtfaiye Müdürlüğü, Emniyet Uygulama Noktası, Merkez Karakol, Zabıta Noktası, 112 Acil Çağrı Merkezi, Jandarma Uygulama Noktası ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli personeller, Vali Kaya ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi. Ziyarette, görevli personeller ile bir süre sohbet eden Vali Kaya ve beraberindeki heyet, personele yıl boyunca gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Vali Kaya, "Gece gündüz demeden, Yalova'mızın huzur ve güvenliği için çalışan tüm kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum. 2024 yılının Yalova'mıza, ülkemize ve tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Başkan Tutuk’tan yılın ilk bebeğine altın

Hastanede sağlık çalışanlarının da yeni yılını kutlayan protokol mensupları, burada doğumhaneye geçerek Yalova’da doğan yeni yılın ilk bebeği ‘Yılmaz’ın ailesini tebrik etti. Başkan Tutuk, yeni yılın ilk bebeğine altın hediye etti.

112 Acil Çağrı Merkezi’ni de ziyaret eden heyet, yılbaşı gecesi buraya gelen çağrılarla ilgili bilgi aldı. Yalova Merkez Karakolu ile Yalova Belediyesi Zabıta noktasını da ziyaret eden heyet, özveriyle ve fedakârca görev yapan personelin yeni yılını kutladı.

Yalova Belediyesi’nden görevi başındaki görevlilere ‘yılbaşı’ hediyesi

Görevi başındaki personel ile bir süre sohbet eden Başkan Mustafa Tutuk, yapılan ziyaretlerde ekiplere ‘yılbaşı paketleri’ hediye etti. Yılbaşı akşamı Yalova’nın huzur ve güvenliği, can ve mal emniyeti ile vatandaşların sağlığı için görev başında olan personelin yeni yılını kutlayan Tutuk, “Şehrimizde hemşehrilerimizin yılbaşını huzur içerisinde geçirmesi bakımından Valiliğimizin koordinasyonunda ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. 2024 yılının aziz milletimize, İslam alemine, Yalova’mıza, ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Yalova Belediyesi olarak 2023 yılında yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık. 2024’te de amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecek. Göreve geldiğimiz gün, içimizde var olan ilimize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2024’de de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın çünkü hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layık” dedi.

Ziyaretlerin ardından il protokolü, görevli personele hediyeler takdim etti.

Murat Can Aytemur