Yalova’da polisten hırsızlık ve dolandırıcılık uyarısı

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) il merkezinde yaptığı çalışmalarla vatandaşları hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 01:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 01:47

Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, 24-26 Haziran 2024 tarihleri arasında Adnan Menderes, Rüstempaşa, Bahçelievler ve Bayraktepe Mahallelerinde bulunan semt pazarları ve iş yerlerinde hırsızlık ve dolandırıcılık konularında bilgilendirme yaptı.

Polis ekipleri, esnaf ve vatandaşlara yönelik hırsızlık, dolandırıcılık ve iletişim yoluyla dolandırıcılık hakkında önemli uyarılarda bulundu. Ayrıca, cadde ve sokaklarda park halinde bulunan motosiklet ve bisiklet gidonlarına, motosiklet ve bisiklet hırsızlıklarına karşı alınması gereken tedbirleri içeren broşürler asıldı. ATM'ler ve otobüs duraklarına da dolandırıcılık konulu afişler yerleştirildi.

Bu bilgilendirme çalışmalarıyla, toplumun güvenliğini artırmak ve vatandaşları bilinçlendirmek amaçlandı. Emniyet Müdürlüğü, hırsızlık ve dolandırıcılıkla mücadelede vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarının önemini vurguladı.