Yalova’da Onkoloji Departmanından anlamlı ziyaret

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Ergenç önderliğinde Kemoterapi Ünitesi çalışanları ve Onkoloji Doktorları Dr.Öğr.Üyesi Aslı Yıldırım ve Uzm.Dr. Mehmet Emin Büyükbayram ile beraber tedavi gören hastalar ziyaret edildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 16:30

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Ergenç, Kemoterapi Ünitesi çalışanları ve Onkoloji Doktorları Dr. Öğr. Üyesi Aslı Yıldırım ve Uzm. Dr. Mehmet Emin Büyükbayram ile birlikte tedavi gören hastaları ziyaret etti. Ziyaret sırasında hastalarla sohbet eden ekip; hastalardan gelen talepleri dinleyerek sohbet etti. Tedavi görmekte olan hastalar, aldıkları sağlık hizmetleri ile ilgili güzel geri bildirimlerde bulundu ve memnuniyetlerini belirtti.

‘’Ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz’’

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm Dr. Hasan Ergenç ziyaretler sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ‘’Hastalarımızdan gelen talepleri dinleyerek sohbet ettik. Hastalarımızın aldıkları sağlık hizmeti ile ilgili güzel geri bildirimleri ve memnuniyetleri bizleri de mutlu etti. Kemoterapi Ünitemizde açıldığı günden itibaren hasta sayısı sürekli artarak devam etmektedir. Amacımız hastalarımızın Yalova dışında bir merkeze gitmeden hastanemizde hizmet almalarını sağlamaktır.

Özellikle ünitemizde özveri ile çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız’’ ifadelerine yer verdi.

Dr. Yıldırım ve Dr. Büyükbayram ise tedavi süreçleri hakkında hastalara bilgi vererek, sağlık durumlarını değerlendirip destek olmayı amaçladıklarını belirttiler. Hastane yönetimi, bu tür etkinliklerin sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma ve hasta memnuniyetini sağlama açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Murat Can Aytemur