Yalova’da Misseray Kadın Giyim Mağazasının Açılışı Gerçekleştirildi

Küçük ve Orta Ölçek İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Halkbank desteği ile kurulan aynı zamanda Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahri Apaydın’ın eşinin girişimiyle açılan Misseray adlı kadın giyim mağazasının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2023 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2023 10:46
https://www.yalovahayat.com/

KOSGEB ve Halkbank desteği ile kurulan ve Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahri Apaydın’ın eşinin girişimiyle açılan Misseray adlı kadın giyim mağazası Yalova Şehit Ömer Faydalı Caddesi’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yalova Şehit Ömer Faydalı Caddesi üzerinde olup Anadolu İmam Hatip Lisesi karşısında yer alan Misseray mağazasının açılışına, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahri Apaydın, işletme sahipleri ve birçok vatandaş katılım sağladı.

Hayırlı uğurlu olsun dilekleri ile başlayan açılış töreni, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahri Apaydın’ın kurdele kesimi ile devam etti. Başkan Tutuk ve Demiryürek işletme sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar diledi.

M. Tunç Tanrıverdi