Yalova’da minikler itfaiye hakkında bilgi sahibi oluyor

İtfaiye Haftası dolayısıyla Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Anasınıfı ve İlkokul öğrencilerini misafir ediyor. Minikler bu sayede itfaiye hakkında çeşitli konular hakkında bilgi sahibi olma şansı yakalıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 15:45

Şehir merkezinde bulunan Anasınıfı ve İlkokul öğrencileri tarafından ziyaret edilen İtfaiye Müdürlüğünde öğrenciler ilk olarak binayı gezerek tanıma fırsatı buluyor. Ardından yapılan çalışmalar aktarılıyor ve öğrencilere kullanılan araç, gereçler hakkında bilgiler veriliyor.

İtfaiye Müdürlüğü olarak kapılarının her zaman açık olduğunu belirten yetkililer; “Müdürlüğümüz bünyesinde İtfaiye Haftası dolayısıyla öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Şehir merkezimizde bulunan okullardan galen talepler doğrultusunda hem öğrencilerimizi müdürlüğümüzde ağırlıyoruz hem de belirlenen programlar çerçevesinde okullara giderek tecrübelerimizi, yapmış olduğumuz çalışmaları ve görevlerimizi anlatıyoruz” dediler.

Çocuklar Kurulacak Olan Parkurda Hem Eğlenecek Hem Öğrenecek

25-30 Eylül tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Yalova Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda etkinlik düzenleniyor. Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personellerinin de hazır bulunacağı etkinlikte araç ve gereçler tanıtılacak. Bununla birlikte çocuklar için ise parkur kurularak eğlenceli bir günü öğrenerek geçirmeleri sağlanacak.

Murat Can Aytemur