Yalova'da hafta sonu hoş vakit geçirmek isteyenler için filmler vizyonda yerini aldı

Bu hafta Yalovalı sinemaseverleri buluşturan Cinetime ve Cinemapink salonlarında birbirinden farklı onlarca yeni film gösterime girmeye devam ediyor. Hafta sonunu değerlendirmek için kafa dinlemek isteyenlere sinema önerilerimiz haberimizde yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 11:42

Bireylerin sosyalleşmek, zamanını güzel değerlendirmek, entelektüel seviyesini artırmak amacıyla vizyondaki filmleri büyük bir merakla takip eden sinemaseverler için Yalova’da Cinemapink ve Cinetime salonlarında yeni filmler vizyonlarda gösterime girmeyi sürdürüyor. Yalova Star AVM’de hizmet veren Cinemapink ve Özdilek Alışveriş Merkezi’nde hizmet veren Cinetime, geçtiğimiz günlerden şu zamana kadar gösterime giren filmler ile birlikte sinemaseverlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Dram, korku, psikolojik gerilim, aksiyon ve romantik komedi türlerindeki filmler yetişkinlere hitap ederken çocuklara yönelik ise komedi ve animasyon türündeki filmler oldukça ilgi uyandırdı. 

FİLMLERİN DETAYLARI

Tuzak: Bir baba ve genç kızının gittikleri bir pop konserinde karanlık ve uğursuz bir olayın merkezinde yaşadıklarını anlatıyor. Yönetmenliğini M. Night Shyamalan’ın yaptığı başrol oyuncularından Josh Hartnett’in yer aldığı gerilim, korku, suç ve gizem konulu film merak edilen filmler arasında yerini aldı. 

Çılgın Hırsız 4: Chris Renaud ve Patrick Delage yönetmen koltuğunda oturduğu film, kendi ailesini kuran Gru ile sadık hizmetkârları Minyonların yeni maceralarını anlatıyor.

Gru ve Lucy ile kızlarının - Margo, Edith ve Agnes - Gru ailesinin yeni üyesi, babasına eziyet etmeye kararlı Gru Jr.’ı kucaklarına almasıyla yeni bir bölüme başlıyor. Gru, yeni bir düşman olan Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya kalır ve ailece kaçmak zorunda kalırlar. 

Deadpool & Wolverine: Deadpool & Wolverine filminde kahramanlarımız yeni maceralarla geri dönüyor. Ryan Reynolds’ın ağzı bozuk Wade Wilson’ı, Hugh Jackman’ın meşhur pençeli Wolverine ile bir araya gelerek izleyicilerle buluşuyor. Reynolds ve Jackman, doğdukları karakterlere yeniden hayat verdiği bu filmde iki kahramanın evreni kurtarmak için bir araya gelmelerini ve Emma Corrin’in kötü karakteri Cassandra Nova’ya karşı mücadele etmelerini konu ediniyor. Reynolds ve Jackman’ın dostluğu, filme dost ve düşman dinamizmi katarken Jackman’ın Wolverine çizgi romanlarındaki sarı kostümünü giymesi ise nostaljik anlar yaratıyor. Deadpool & Wolverine filmi, Marvel Sinematik Evreni’nde (MCU) aksiyon dolu sahneler ve esprili diyaloglar sunuyor.

Ters Yüz 2: Film, artık bir ergen olan Riley'nin çılgın ve kişisel duygularla dolu yeni maceralarını konu alıyor. Riley, ergenlik dönemine adım attıkça, zihnindeki kumanda merkezi büyük bir karmaşaya sürüklenir. Daha önce uyum içinde çalışan Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku ve Tiksinti, şimdi yeni duygular olan Kaygı, Gıpta, Bıkkınlık ve Utanç ile başa çıkmak zorundadır. Kumanda merkezindeki bu beklenmedik değişiklikler, Riley'nin iç dünyasında büyük bir yıkıma yol açar. "Ters Yüz" filminin devam filmi olan bu yapımda, Riley'nin ergenlik yıllarına tanıklık ederken, onun yeni duygularla baş etme sürecini izleyip, duygusal yolculuğuna eşlik edeceksiniz.  Benim Uçan Dev Maceram: Benim Uçan Dev Maceram filmi animasyon türünde olup Sebastian, Sophia ve küçük sevimli Wawa, Nazca kültüründen efsanevi devlerin yardımıyla ailelerini bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkarlar. 

Enasar: Sirayet-i Cin: Korku türünde dikkat çeken filmde askere gittiği zaman musallat olduğuna inandığı bir kabusla baş etmek için muska kullanarak kurtulan Kenan, insanlardan uzak bir yerde huzura kavuşmuştu. Yakın dostları Metin ve Burak, bir eğlence mekanında tanıştıkları genç bir kadınla hoşça vakit geçirmek için Kenan'ın sakin evine götürdüler. Ancak, başlangıçta keyifli olan parti, beklenmedik bir şekilde Enasar adında ürkütücü bir varlık ortaya çıkmasıyla kabusa dönüştü. 

Velhan: Film, birlikte eve çıkan üç genç kız arkadaşın kendilerine Velhan cinlerinin musallat olmasıyla yaşadıklarını anlatıyor. 

M. Tunç Tanrıverdi