Yalova’da GİMBİRDER - MEDİCALPARK işbirliği ile İş Kazaları Semineri

GİMBİRDER - MEDİCALPARK Gebze Hastanesi işbirliği ile İş Kazaları Semineri’nin 2.’si gerçekleştirildi. Prof. Dr. Fatih Kabakaş sunumuyla yapılan seminerde el cerrahisi, plastik cerrahi, rekonstrüktif cerrahi ve mikro cerrahi hakkında da bilgilendirmede bulunuldu..

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:48

Prof. Dr. Fatih Kabakaş, gemi inşaat sektöründe hizmet sunan GİMBİRDER’in ev sahipliğinde İş Kazaları Semineri’nin 2.’sinde sunumuyla yer aldı. GİMBİRDER (Gemi İnşa Müteahhitleri Birlikteliği Mesleki Eğitim ve Dayanışma Derneği) tarafından düzenlenen İş Kazaları Semineri’nin 2.’si yoğun katılımla yapıldı.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi konusunda uzman Prof. Dr. Fatih Kabakaş sunumuyla yapılan seminerde el cerrahisi, plastik cerrahi, rekonstrüktif cerrahi ve mikro cerrahi hakkında da bilgilendirmede bulunuldu. Dernek binasında gerçekleşen 'İş Kazaları Semineri' sonrasında açıklamada bulunan dernek yönetimi, “Prof. Dr. Fatih Kabakaş, Gebze Medicalpark Hastanesi çalışanlarına ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Güldaniye Sofu Erdoğan