Yalova’da ‘’En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’’ kapsamında eğitimler devam ediyor

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında Yalova İl Sağlık Müdürlüğü personellerine yönelik eğitim gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 10:24

Günümüz Dünyasının en önemli sorunları arasında yer alan uyuşturucu madde kullanımı ve bağımlılığı ile mücadele sürecinde yetişkin eğitimleri, her geçen gün ön plana çıkmaktadır.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuya karşı önlem amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Düzenli aralıklarla kurum ve kuruluşlarda eğitimler gerçekleştiren ekipler son olarak, En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında Yalova İl Sağlık Müdürlüğü personellerine yönelik eğitim gerçekleştirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde, çocukların uyuşturucudan korunmasında annenin rolü üzerine bilgiler verildi ve detaylı bir şekilde yapılan açıklamalar sayesinde farkındalık yaratıldı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu eğitimlerin sadece bir başlangıç olduğunu ve toplumun her kesimine yayılarak devam edeceğini belirtti. Bu proje kapsamında, toplumun her kesiminden bireyin uyuşturucuyla mücadelede etkin bir rol oynaması amaçlanıyor. Yalova İl Sağlık Müdürlüğü personelleri verimli geçen eğitimler sonrasında, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerine teşekkür ederken, görevliler de katılımları adına personellere teşekkür etti. Gerçekleştirilen eğitim sonrasında eğitimin ana fikrine vurgu yapan bir pankartla birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Murat Can Aytemur