Yalova’da Drama Atölyesi gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde bulunan konferans salonunda, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Murat Prosçiler’in konuk olduğu “Kendini İfade Etmede Sesin Bedenin ve Motivasyonun Rolü: Hitap Etme Sanatı” isimli etkinlik gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:32

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde, ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Murat Prosçiler'in katılımıyla "Kendini İfade Etmede Sesin, Bedenin ve Motivasyonun Rolü: Hitap Etme Sanatı" konulu bir drama atölyesi gerçekleştirildi. Etkinlik, katılımcılara etkili iletişim ve ifade becerilerini geliştirmeleri için pratik fırsatlar sunarken, Prosçiler'in deneyimlerini paylaştığı ilham verici bir ortam sağladı. Etkinlik boyunca, sesin ve beden dilinin önemine vurgu yapılırken, katılımcılar çeşitli egzersizlerle kendilerini daha iyi ifade etmenin yollarını keşfettiler. Üniversite öğrencileri ve drama meraklıları için verimli bir deneyim olan bu etkinlik aynı zamanda da katılımcıların motivasyonunu artırdı.

‘’Konuğumuza ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz’’

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından konu ile alakalı olarak yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi, ‘’14 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 10.00’da Spor Bilimleri Fakültesi zemin katında bulunan Konferans Salonunda oyuncu ve seslendirme sanatçısı Murat Prosçiler’in konuk olduğu “Kendini İfade Etmede Sesin Bedenin ve Motivasyonun Rolü: Hitap Etme Sanatı” isimli etkinlik gerçekleştirilmiştir. Konuğumuza ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.’’

Murat Can Aytemur