Yalova’da cumhuriyet coşkusu sualtında da yaşandı

Yalova’da özel bir sualtı spor kulübü üyesi dalgıçlar, cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Çınarcık ilçesinde sualtında Türk bayrağı açtılar. Dalgıçlar, ‘Derinlere Saygı Dalışı’ adını verdikleri etkinlikle, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 11:51
https://www.yalovahayat.com/

Yalova’da sualtı spor kulübü üyesi dalgıçlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Çınarcık’ta denize dalan dalgıçlar, sualtında açtıkları büyük Türk bayrağı ile cumhuriyetin 100. yılını kutladılar. Dalgıçlar, etkinliği sualtı kamerasıyla kaydederek sosyal medyada paylaştılar. Dalgıçlardan biri, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. yılında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en özel şekilde kutladık. Türk bayrağımız, Çınarcık denizlerimizin altında dalgalandırdık. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Dalgıçların etkinliği, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da dalgıçları tebrik ederek, “Cumhuriyetimizin 100. yılında, sualtında Türk bayrağı açarak Cumhuriyet Bayramımızı kutlayan dalgıç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu güzel etkinlikle hem Yalova’ya hem de ülkemize gurur verdiler” ifadelerini kullandı.