Yalova’da ‘Çocuklar Okula Anneler Spora’ etkinliği devam ediyor

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde, Çınarcık Belediyesi tarafından düzenlenen ve bir süredir devam etmekte olan ‘Çocuklar Okula Anneler Spora’ etkinliği devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2023 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2023 11:18

Çınarcık Belediyesi’nin her yaştan kadına sporda farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı ve bir süredir hız kesmeden sürdürdüğü ‘Çocuklar Okula Anneler Spora’ etkinliği ilçe halkı tarafından yoğun ilgi görmekte. Yürüyüş, pilates, koşu ve step aerobik gibi çeşitli branşlarda spor yapan vatandaşlar etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirtiyor.

Çınarcık Belediyesi ‘Çocuklar Okula Anneler Spora’ etkinliği hakkında yaptığı açıklamada, ‘‘Çocuklar Okula Anneler Spora projemiz kapsamında etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Hüdaverdi Aydın İlkokulu kapalı spor salonunda Pilates ve Step Aerobik derslerimizle ev hanımlarımızın yanı sıra farklı yaş ve meslek gruplarında bayanlarımızı sosyal hayatın içine sporla dahil ediyoruz. Birçok kadına sporda farkındalık ve spor yapma alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen belediyemizin bakış açısı her yaşta herkes için spordur.’’ Diye belirtti.

Murat Can Aytemur