Yalova’da bugün soğuk kendini hissettirdi…

Yaz aylarının mevsim normallerinin üstünde seyir etmesiyle birlikte serin havaları adeta özlemiştik. Sonbahara girdikten sonra sıcak bir Eylül ayı geçirdikten sonra adeta ikinci bir yaz yaz yaşadık . Ama bugün dolaplarımızdan montlarımızı çıkardık.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 13:07

Yaz aylarının mevsim normallerinin üstünde seyir etmesiyle birlikte serin havaları adeta özlemiştik. Sonbahara girdikten sonra sıcak bir Eylül ayı geçirdikten sonra adeta ikinci bir yaz yaz yaşadık . Ama bugün yalovalılar dolaplarımızdan montlarımızı çıkardık. 

Bugünden itibaren Marmara Bölgesi’nde sıcaklıklarda yaşanan ani düşüşle birlikte dün başta İstanbul olmak üzere Yalova’da da hava derecesi 20 derecenin altına indi. Yalova bugün soğuk bir sonbahara adeta günaydın dedi.  Rüzgârın da etkisiyle Yalova sahilinde insanlar kendilerini kapalı mekanlara attı.

Sahilde yaşanan rüzgâr ve yağmurla tabloluk görüntüler ortaya çıktı. Balkanlardan gelecek olan soğuk hava dalgasıyla Yalova’da hafta sonu sıcaklıkların daha düşmesi bekleniyor. Yalova’da yarından itibaren 3-4 gün aralıklarla hafif yağmur beklentisi var. Barajlar için çok büyük bir yağış beklenmese de yine de sonbaharı hissedeceğiz. Bir yandan soğuk poyraz bir yandan hafif ara ara yağmur üşütecek. Yazdan bıkanlara ve üşümeyi özleyenler harika anlar yaşayacak.