Yalova’da Bitpazarına gösterilen ilgi artmaya devam ediyor

Yaz aylarının devam etmesi üzerine bitpazarındaki yoğunluk kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın Perşembe günleri Yalova Kapalı Pazaryeri’nde kurulan bitpazarına olan ilgi, yaz aylarının devam etmesi üzerine daha çok artış gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 15:44

Bu hafta da hava sıcaklıklarının yüksek seyrettiği Yalova’da vatandaşlar Kapalı Pazaryeri’nde kurulan bitpazarına akın etti. Her hafta Perşembe günleri faaliyetini sürdüren ve her geçen yıl halkın ilgisini çekmeye devam eden bitpazarında sergilenen ürünler rağbet gördü.

Okulların kapanmasıyla birlikte tatil sezonuna büyük bir hızla devam eden Yalova’da vatandaşlar Yalova Kapalı Pazaryeri’nde kurulan bitpazarında ikinci el kıyafetlere ve antika aksesuarlara büyük bir ilgi gösterdi. Başta elektrik ev eşyaları olmak üzere, uygun fiyatlı ürünleriyle birlikte satılan tişörtler ve gömlekler tüketicilere kolaylık sağladı.

Yazlık tişörtler büyük bir ilgi görüyor

Her hafta ürün çeşitliğinin fazla görüldüğü Yalova Bitpazarı’nda bu Perşembe günü de yazlık giyim ürünleri ilk tercih edilenler arasında yer aldı. Kullanılmaya uygun bir şekilde tezgahlarda yerini alan diğer ikinci el kıyafetler de tüketicilerin ilgisini çekti. Tüketicilerin cebine uygun fiyatlı ürünleriyle hitap eden yazlık tişörtler, gömlekler gün içerisinde büyük bir hızla tükenmeye başladı.

Ürünlerin ucuz ve kullanışlı olması sevindiriyor

Ekonomide maliyetlerin sürekli artması ile birlikte alım gücü düşen vatandaşların uğrak yeri bitpazarı oldu. Her hafta olmak üzere alıcıların ve ürün çeşitliğinin artması ile birlikte pazarda satış yapmaya devam eden esnaf hareketliliğin olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Birbirinden farklı ve çeşitli ürünler ile ihtiyaçlarını sağlayan vatandaşlar her hafta Perşembe günleri pazarı ziyaret ettiklerini söyleyerek satılan ürünlerin ucuz ve kullanışlı olduğunu da sözlerine ekledi.

“En uygun fiyatlar burada”

Bitpazarının Yalova’da faaliyetine başlamasından itibaren her geçen hafta kalabalığın arttığını ifade eden bitpazarı esnafı Yalova’ya tatilcilerin gelmesi ile birlikte kalabalığın olduğuna dikkat çekti. Bu durumda her hafta müşteri sayısında gördükleri ilgiden mutluluk duyduklarını paylaşan esnaflar, Yalova’da en uygun fiyatların burada olduğunu vurguladı.

M. Tunç Tanrıverdi