Yalova’da Balıkçılar Çay Bahçesi yoğun ilgi görüyor

Sıcak havalarda serinlemek isteyenler, aileleri ve sevdikleri ile Yalova Balıkçılar sahiline akın etti. Balıkçılar sahilinde bulunan çay bahçesi Yalova halkının buluşma noktası oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 00:16

Yalova Balıkçılar Sahili, hava sıcaklıklarının giderek daha da artmasıyla birlikte, serinlemek isteyenlerin tercih ettiği adreslerden biri haline geldi. Özellikle öğle saatlerinde etkisini artıran sıcak hava, Yalova’nın sokak ve caddelerini boşalttı.

Yalova halkının buluşma noktası olan ‘Balıkçılar Çay Bahçesi’, sıcak havalarda serinlemek isteyenlerin gözde mekanlarından biri oldu. Yalova Sahili’nin en önemli noktasında bulunan ‘Balıkçılar Çay Bahçesi’, serinlemek isteyenlerin tercihi oldu. Sıcaktan bunalanlar, burada kendilerine sunulan serin içeceklerle birlikte keyifli vakit geçirirken, arkadaşlarıyla sohbet edip, güzel anlar yaşadı.

Yalova Sahili ve ‘Balıkçılar Çay Bahçesi’, yaz mevsiminin devam etmesiyle beraber canlılığını koruyarak renkli bir atmosfer sunarken, sıcak havada serinlemek isteyenleri buraya çekmeye devam edeceğini gösteriyor.

M. Tunç Tanrıverdi