Yalova’da atlı gösteriler kutlamalara damga vurdu

Yalova Sahilinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yalova Atlı Spor Kulübü tarafından düzenlenen atlı gösteriler, Cumhuriyet coşkusuna damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 16:45
https://www.yalovahayat.com/

Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen atlı gösterilerde, atlar ve binici kıyafetleri ile sahilde kumlar üzerinde atlarına binen binicileri çok sayıda vatandaş tarafından ilgiyle izlendi. Atlı gösterilerde, çeşitli akrobasi hareketler de yapan biniciler gösterileri izleyen vatandaşlar tarafından alkışlarıyla ödüllendirdi.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, düzenlenen etkinliğe katılan binicilere ve onları izleyerek alkışlarıyla ödüllendiren vatandaşlara teşekkür etti. Kılıç, "Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümüne yakışır bir gösteri oldu.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Vatandaşlar ise bu yıl Cumhuriyetin 100. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla çok kapsamlı etkinlikler gerçekleştirildiğini ancak Atlı gösterilerin bunlar arasında çok farklı bir yere sahip olduğunu dile getirdiler.