Yalova Çınarcık'ta kadınlar sporda buluşuyor

Çınarcık Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerle ilçedeki kadınlar spor salonlarına para ödemek zorunda kalmadan spor yapma imkanı buluyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2023 02:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 02:24
https://www.yalovahayat.com/

Çınarcık Belediyesi, kadınların spor yapmasını teşvik etmek için iki yeni proje başlattı. “Çocuklar Okula Anneler Spora” ve “Antrenör Bizden Spor Yapmak Sizden” projeleri kapsamında kadınlara pilates, step aerobik ve yürüyüş imkanı sunuluyor. Projeler hakkında bilgi veren Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, kadınların sosyal hayatın içinde sporla dahil olmasını amaçladıklarını söyledi. Soyer, “Ev hanımlarımızın yanı sıra farklı yaş ve meslek gruplarında bayanlarımızı sporla buluşturuyoruz. Spor yapmanın hem fiziksel hem de ruhsal sağlığa katkıları olduğunu biliyoruz.

Bu nedenle belediyemiz olarak kadınlarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmayı hedefliyoruz.” dedi. 

Hayata geçirilen projeler kadınlardan da tam not almayı bildi. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, “Bu projeler sayesinde spor salonlarına para ödemek zorunda kalmadan spor yapabiliyoruz. Bu imkanı bize sunan başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştular.