Yalova Çınarcık Mawish Beach’te Hande Ünsal Fırtınası yeniden esecek... Mawish Beach'e bu hafta kim geliyor? Hande Ünsal Yalova'ya geliyor mu? Çınarcık'ta sezon devam ediyor mu?

Yalova Çınarcık'ın en gözde mekanı olan Mawish bu haftasonu da yaz sezonu da veda etmeden önce tatilcilere unutulmaz anlar yaşatacak. İşte hem sahne performansıyla hem de güzel fiziğiyle göz dolduracak o isim geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2023 10:52
https://www.yalovahayat.com/

 Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bulunan, Yalova’nın gözde mekanlarından olan Mawish Beach Disco, yaz sezonu boyunca sahnesinde sevilen isimleri ağırladı. Sezon konserlerini tamamlamak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Mawish Beach Disco, sahnesinde yeniden Hande Ünsal’ı sevenleriyle buluşturacak. 

Türk pop müziğinin sevilen ismi Hande Ünsal, müzik listelerinin üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Yaz sezonu boyunca hız kesmeden, aralıksız konserlerine devam eden genç sanatçı bu sezon yeniden Mawish Beach Disco sahnesinde sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. 23 Eylül Cumartesi günü saat 22.00’da pop müziğin yıldızı Hande Ünsal, Mawish Beach sahnesinde sevilen parçalarını, sevenleriyle birlikte seslendirecek.

Haber/ Murat Can Aytemur