Yalova Bit Pazarında Geçmişten Bugüne Her şey Bulunuyor

Yalova Bit Pazarı her hafta perşembe günü Yalova Kapalı Pazar Yeri’nde kurulmaya devam ediyor.  Yalovalı vatandaşların ve misafirlerin ilgi odağı haline gelen Bit Pazarı artan enflasyonla birlikte daha çok rağbet görmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 01:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2023 01:19
https://www.yalovahayat.com/

Gün boyunca pek çok insanın ziyaret ettiği pazarda, insanlar ihtiyaçları doğrultusunda uygun fiyatlı alışveriş yapabilme imkânı buluyor. Her hafta perşembe günü kurulan Bit Pazarı’nda giyimden aksesuara, kitaptan, elektronik eşyalara ve pek çok antika ürünlere uygun fiyatlarda ulaşabilmek oldukça mümkün. Ürün çeşitliliğinin fazla olması ve uygun fiyatlardan dolayı tercih edilen Pazar antika koleksiyoncularının da uğrak yeri haline gelmiştir.

Bit Pazarının böylesine rağbet görmesi dikkatleri üzerine çekiyorken, geçmiş dönemlere ait ürünlerin barındırılması ile birçok insanın da zamanda yolculuğa çıkmasına sebep oluyor. Burada 7’den 70’e herkes ailesi, çocukları ve kendisi için alışveriş yapabiliyor. Pazar esnafı ve vatandaş plaklar ve kasetlerden bahsederken bugünlerden geçmişe dönebiliyor.

Yalova Bit Pazarı’nda bu hafta en çok tercih edilen ürünler, ikinci el eşyalar, ayakkabılar, antika ürünler ve züccaciye ürünleri oldu. Her Perşembe kurulan bit pazarını Süleyman Bey Mahallesi, Cengiz Koçal Caddesinde Yalova Kapalı Pazar Yerinde ziyaret edebilirsiniz.

Murat Can Aytemur