Yalova Belediyesi, Taç Sokak’ta çalışmalara başladı

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İsmetpaşa Mahallesi Taç Sokak’ta parke serilecek yol için düzeltme çalışmalarına başladı. Yaklaşık 1800 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek olan bu çalışma ile yolların daha düzgün ve kullanışlı hale getirilmesi hedefleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 16:00

Yalova Belediyesi, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacıyla yol altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, parke döşeme işlemleri öncesinde yol düzleme çalışmalarını hızla sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, bölge sakinlerinin daha konforlu bir şekilde ulaşım sağlaması bekleniyor.

Yalova Belediyesi yetkilileri konu ile ilgili olarak; “İsmetpaşa Mahallemiz içerisinde yer alan Taç Sokak’ta zeminden kaynaklı olarak yer yer bozulmalar bulunmaktaydı. Vatandaşlarımızın daha konforlu bir şekilde ulaşım sağlamaları amacıyla ekiplerimiz çalışmalara başladı. Tüm parkeler sökülerek yoldaki bozulmaları gideriyoruz. Ardından 1800 metrekarelik bu alanda yeniden parke döşeyerek buradaki sorunu çözmüş olacağız” ifadelerine yer verdi.

Yalova Belediyesi, vatandaşların taleplerine hızlı bir şekilde yanıt vermeye ve şehrin alt yapı sorunlarını çözmeye yönelik projelerini kararlılıkla sürdürecek. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.