Yalova Belediyesi'nden gençlere ve çocuklara ücretsiz sanat eğitimi

Yalova Belediyesi, 2024-2025 döneminde gençler ve çocuklara yönelik ücretsiz sanat eğitimlerine başlıyor. Belediye Başkanı Mehmet Gürel, çocukları ve gençleri bu eğitimlere katılmaya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 12:26

Yalova Belediyesi, kentin sosyal ve kültürel yapısını güçlendirmek amacıyla gençlere ve çocuklara yönelik ücretsiz sanat eğitimleri düzenleyeceğini duyurdu. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, belediye olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra, sosyal projelere de büyük önem verdiklerini belirtti. Sanat eğitimleri ile Yalova'daki çocuk ve gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Gürel, Yalovalı gençleri bu fırsattan yararlanmaya davet etti.

Başkan Gürel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Sevgili çocuklar, sevgili gençler; sizler için hazırladığımız 2024-2025 dönemi ücretsiz sanat eğitimlerimiz başlıyor. Kayıt tarihlerimizi kaçırmayın!"

Yalova Belediyesi;  Drama Eğitimi (7-15 Yaş), Tiyatro Eğitimi (7-15 Yaş), Bağlama Eğitimi (7-17 Yaş), Gitar Eğitimi (7-17 Yaş) ve Çocuk Korosu (7-17 Yaş) eğitimleri vereceğini kamuoyuna duyurdu.

Kayıtlar, 16-27 Eylül tarihleri arasında Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu'nda yapılacak. Belediye, çocukların ve gençlerin yeteneklerini geliştirmeleri için sunduğu bu imkanla Yalova'daki sanatsal faaliyetlerin artmasını hedefliyor.