Yalova Aronya Festivali stant başvuruları başladı

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan, Yalova Aronya ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Festivali Stant Başvurularının başladığı duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 16:48

Yalova’da bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Aronya ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Festivali için stant başvurularının başladığı duyuruldu. Bölgenin zengin bitki örtüsünü ve doğal ürünlerini tanıtacak olan festivale sayılı günler kaldı. Festival, aronya meyvesi ve tıbbi aromatik bitkiler üzerine odaklanarak, bu alanda üretim yapan girişimcilere ve firmalara geniş bir tanıtım fırsatı sunacak.

Stant Başvuru Formu Ön Bilgi Metni 6-7 Eylül 2024 tarihlerinde Yalova Merkez ilçesinde düzenlenecek olan Yalova Aronya ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Festivali kapsamında stantların ücretsiz olduğu belirtildi ve başvuruların form ile kabul edileceği bildirildi.

Stant Bilgileri: Stantlar hakkında yapılan açıklamada, ‘’Stantlar 2 gün boyunca açık kalacak olup, 7 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 23:00'te stantlar toplanacaktır. Stantlar, festival süresince 15:00 - 23:00 saatleri arasında açık kalmak zorundadır ve terk edilmemelidir’’ diye belirtildi.

Başvuru Tarihleri: Başvuru tarihleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ‘’Başvurular 6 Ağustos 2024 Salı günü başlayacak ve 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 17:00'de sona erecektir.19 Ağustos 2024 Pazartesi günü nihai liste açıklanacaktır. Ürün çeşitliliğine göre stant yerleri kura ile belirlenecektir’’ ifadelerine yer verdi.

Önemli!

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri son olarak önemli konulara vurgu yaptı ve ‘’Stant başvuruları, değerlendirme kriterlerine göre komisyonumuzca incelenecek ve başvuru sonuçları 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü web sitemizde (https://yalova.tarimorman.gov.tr) ilan edilecektir. Tüm üreticilerimizle sözleşme imzalanacaktır. Festival boyunca stant alanlarında bulunmak zorunludur. Stantlar terk edilmemelidir’’ dedi.

Murat Can Aytemur