YAKHAD bayram sonrası bir araya geldi

Yalova Kanser Hastaları Derneği (YAKHAD) bayram sonrası ilk gün bir araya gelerek bayramlaşma gerçekleştirdi ve bayram süresince gerçekleştirilen çalışmalar üzerine istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 03:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 03:46

Yalova Kanser Hastaları Derneği, Kurban Bayramı dolayısıyla bir dizi anlamlı ziyaret gerçekleştirdi ve maddi destek, kurban eti, giysi gibi yardımlarda bulundu. YAKHAD’ın gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaretler, bir kez daha derneğin hassasiyetini vurguladı. Bayram sonrası ilk gün dernekte bir araya gelen üyeler; kendi aralarında bayramlaştı, bayram süresince gerçekleştirilen çalışmalar hakkında istişareler gerçekleştirdi ve fikir alışverişlerinde bulundu.

Yalova Kanser Hastaları Derneği Başkanı Sibel Beyosmanoğlu’nun doğum gününün de bu güne denk gelmesi ile dernekte renkli anlara sahne olundu.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, ‘’Bayramdan önce başlayan, kimi gün bağışlanan kurban eti, giysi, maddi desteklerini dağıttığımız hasta ve büyüklerimizi ziyaretle geçirdiğimiz bayram sonrası ilk günde derneğimizde bayramlaşma gerçekleştirdik ve aynı zamanda da Dernek Başkanımız Sibel Beyosmanoğlu’nun doğum gününü kutladık. Bize destek veren tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler. Beraber nice bayramlara’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur