Vali Kaya’dan depremzede aileye ziyaret

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve 10 ilde ciddi can ve mal kayıplarına yol açan depremin yıl dönümünde, depremde evini kaybederek Yalova’ya yerleşen bir aileyi ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 07:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 07:00
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin’in de eşlik ettiği ziyarette, aile fertleri ile sohbet eden Vali Kaya, Allah’ın milletimize bir daha böyle acılar yaşatmaması dileklerinde bulundu.

Ziyarette yaptığı açıklamada, depremin hemen sonrasında devletin tüm imkanları ile afet bölgesinde olduğunu ve yaraların büyük oranda sarıldığını belirten Vali Kaya, “Depremden sonra Yalova’ya gelen depremzede kardeşlerimiz, devletimizin sahip çıkması ve sunduğu imkanlar sayesinde yeniden hayata tutundular. Bugün burada ziyaret ettiğimiz ailemiz de bunun bir örneği. Onların mutlu ve huzurlu olduklarını görmek bizleri de sevindiriyor” dedi.

Aile fertlerinin ihtiyaçlarını da öğrenerek, onlara her zaman yanlarında olduklarını ve destek olacaklarını söyleyen Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, “Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Biz devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Depremzede kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini yükseltmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

M. Tunç Tanrıverdi