Usta İsimlerden Hicivli Gülmece: "Ortadaki Oyun" Yalova’da Sahnelenecek

Altan Erkekli ve Veysel Diker’in rol aldığı "Ortadaki Oyun", 27 Eylül Cuma günü saat 22:00’de Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 16:07

Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Altan Erkekli ve Veysel Diker, "Ortadaki Oyun" adlı hicivli güldürü oyunu ile Yalova sahnesine çıkmaya hazırlanıyor. 27 Eylül Cuma günü saat 22:00'de Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan bu etkinlik, günümüz Türk tiyatrosunun köklerini oluşturan “Orta Oyun” geleneğini başarılı bir şekilde yaşatıyor. Toplumsal eleştiriyi mizah diliyle harmanlayarak izleyicilere eğlenceli ve düşündürücü bir deneyim sunan “Ortadaki Oyun” Tiyatro Oyunu için biletler satışa sunuldu.

Oyun Hakkında;

Günümüz Türk Tiyatrosu’nun temellerini oluşturan orta oyunu geleneği anlatım biçimini genel olarak baz alan, yine o döneme ait müzikal ve sanat müziği parçalarının aralara serpiştirilmiş bir şekilde sahneye uyarlandığı müzikli hicivli bir güldürü sizi bekliyor. Orta oyunu geleneğinin usta isimleri Altan Erkekli ve Veysel Diker’in muhteşem performansıyla sahnelenen Ortadaki Oyun, izleyenleri güldürürken düşündürmeye geliyor. Söz ve müziğin bambaşka bir atmosferde iç içe geçtiği bu muhteşem güldürüyü kaçırmayın!

İletişim ve Bilet Bilgileri;

Tarih: 27 Eylül Cuma

Saat: 20:00

Mekân: Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi

Biletler: Satış Noktaları/ Online Platformlar

Murat Can Aytemur