Ucuz alışverişin adresi Bitpazarında bu hafta neler var?

Yalova’da her hafta Perşembe günü Kapalı Pazaryerinde kurulan bitpazarı, Yalovalılardan büyük ilgi görüyor. Vatandaşların ne ararsan bulabileceği bu pazar, dar gelirli vatandaşların uğrak noktası haline geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 05:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 05:20
https://www.yalovahayat.com/

Haftada bir gün, perşembe günleri Kapalı Pazaryerinde kurulan bitpazarı, dar gelirli vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken bitpazarı, ekonomik alışveriş yapmak isteyenler için ideal bir mekân haline gelmiş durumda. Okulların tatil olması ve yazlıkçıların gelmesiyle beraber iyice kalabalıklaşan bitpazarı, bu hafta da çeşit çeşit ürünleriyle Yalovalıları cezbetti.

Alım gücü düşen vatandaşların imdadına bitpazarı koşuyor

Kitaplardan antika aksesuarlara, sıfır giyim ürünlerinden mobilyaya kadar geniş ürü yelpazesiyle Yalovalıların ilgisini canlı tutan bitpazarı hem esnafı hem de vatandaşı memnun ediyor. Her hafta ürün çeşitliliğinin arttığı Yalova Bitpazarında bu hafta da yazlık giyim ürünleri en çok tercih edilen ürünler oldu. Kullanılmamış ürünlerin artışa geçtiği pazarda ikinci el kıyafetler de bir hayli tercih edildi. Sağlamlığı ve kalitesiyle ön plana çıkan antika aksesuarlar sıfır ürünlerin ardından en çok tercih edilen ürünler oldu.

Uygun fiyatlı ürünleriyle alım gücü düşen vatandaşların imdadına koşan bitpazarında yazlık tişörtler, gömlekler, ince kumaşlar, takım formaları ve kısa şortlar akşam olmadan tükendi. Piyasa fiyatının çok altında fiyatlara ürün bulan vatandaşlar yazlık ürünlerin yanı sıra kot pantolonları, eşofman takımlarını ve spor ayakkabıları dikkatle inceledi. Eski basım kitaplara ilgi duyan ve antika seven vatandaşlar bu hafta da aradığı ürünleri bitpazarında buldu.

Serap Polat