Türkiye’nin en kapsamlı çocuk aile festivali Yalova‘da

Festival’de Kal tarafından hazırlanan, Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı "Aile ve Çocuk Açık Hava Festivali", 5-6-7 Temmuz 2024 tarihlerinde Yalova’da gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 07:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 07:18
https://www.yalovahayat.com/

Sadece çocukların değil, yetişkinlerin de çocuklarıyla birlikte sağlıklı ve kaliteli zaman geçirmesini, yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini harekete geçirmesini amaçlayan, Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı "Aile ve Çocuk Açık Hava Festivali", 5-6-7 Temmuz 2024 tarihlerinde Yalova Atatürk Bahçe kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü bahçesinde gerçekleştirilecek.

Onur Erol ve Doğukan Manço sahne alacak

Konserler, lisanlı gösteriler, sirk gösterileri, illüzyon gösterileri, buble show, jonklör gösterisi, söyleşi, imza günü, atölyeler, oyun alanları, özel etkinlikler, yemek stantları, içecek stantları ve daha fazlasının yer alacağı festivalin biletleri biletinal‘da satışa sunuldu. Sadece 16 yaş ve üzeri bireylerin bilet almasının yeterli olduğu festivale bir veli 3 çocuk ile ücretsiz giriş yapılabiliyor. Kapı açılışı 12.00, bitiş saati 23.59 olarak belirlenen festivalin ilk gününde Yalova’nın sevilen ses sanatçısı Mehmet Anaç sahne alacak. 6 Temmuz Cumartesi günü Onur Erol, 7 Temmuz Pazar günü ise Doğukan Manço Yalovalılarla buluşacak.

Festivalin detayları

5 Temmuz Cuma günü TRT Çocuk Z Takımı, bubble show, sirk gösterisi ve Mehmet Anaç konseri sunulacak. 6 Temmuz Cumartesi günü Lisanslı Harika Kanatlar gösterisi, illüzyon gösterisi,  tiyatro gösterisi, sirk gösterisi ve Onur Erol konseri yer alacak. 7 Temmuz Pazar günü ise Küçük Karabalık kukla gösterisi, pedagog söyleşisi, lisanslı Kukuli gösterisi, bubble show, sirk gösterisi ve Doğukan Manço konseri sunulacak.

Serap Polat