TUFAG Vakfı’ndan Başkan Gürel’e ziyaret

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü (TUFAG) Vakfı’nda görev yapan başkanlar Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret ettiler

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 12:46

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, TUFAG Vakfı yönetim kurulu üyelerini ve TUFAG eski başkanlarını konuk etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gürel, TUFAG’ın ülkemizin halk oyunlarının yaşatılması ve yaygınlaştırılması anlamında çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Yurtiçi ve yurtdışında gerçekleşen etkinliklerde de Yalova’yı ve ülkemizi başarıyla temsil eden TUFAG’ın yarışmalarda da elde ettiği büyük başarıların tüm Yalova halkının göğsünü kabarttığını dile getiren Gürel, “Yalova’nın kültürel mirasını uluslararası arenada temsil eden Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü’nde (TUFAG) görev yapan başkanlardan oluşan TUFAG Vakfı misafirimiz oldu. Yalova’mızın kültürel zenginliğine katkı sağlayan tüm başkanlara teşekkür ediyorum. Yalova Belediyesi olarak, Yalova’nın kültürel gücünü yaşatmaya ve geliştirmeye her zaman devam edeceğiz” dedi.

TUFAG Vakfı Başkanı Birol Arslan ise kendilerini makamında ağırlayan Başkan Gürel’e teşekkür ederek, “Yalova Belediyesi her dönem TUFAG’a destek verdi. Bu dönemde de Mehmet Gürel Başkanımız bize desteğini esirgemiyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Ardından dernek çalışmaları, ulusal ve uluslararası etkinlikler hakkında Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e bilgiler veren vakıf yöneticileri istişarelerde de bulundular.