Torbalı Aquapark fiyatları 2023? (Aquapolis Life Clup) Torbalı Aquapark nerede nasıl gidilir?

Torbalı Belediyesine bağlı Aquapolis Aquapark ve Yüzme Havuzu 2008 yılında faaliyete girmiştir. Hem olimpik yüzme havuzu hem de çift kaydıraklı aquaparkı ile eğlencenin doruklarını yaşatıyor. Özellikle sıcak yaz aylarında serinlemek isteyenlerin favori mekanı oluyor. Peki Torbalı Aquapark nerede nasıl gidilir? Torbalı Aquapark giriş ücreti 2023?

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2023 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2023 13:50
https://www.yalovahayat.com/

İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan Aquapolis Life Club yaz aylarında tatilcilerin vazgeçilmez mekanı oluyor. Mayıs ayında havaların ısınmaya başlamasıyla soluğu aquaparkta alan vatandaşlar havuzda serinlerken aquapark kaydıraklarında eğlencenin tadını çıkarıyor.

İlginizi çekebilir / Bursa Teleferik Fiyatları Ücreti

İlginizi çekebilir / Konya Yöresel Yemekleri Nelerdir?

Aquapolis Life Club, Torbalı Belediyesi tarafından 2008 yılında açılmıştır günümüzde hala hizmete devam etmektedir. Aquapark bölgede bulunan nadir eğlence ve tatil merkezlerinden olduğu için hem Torbalı halkı tarafından hem de civar yerleşim yerleri tarafından yoğun ilgi görüyor. İzmir’in bunaltıcı yaz sıcaklarında Aquapolis büyük bir kurtarıcı oluyor. Peki Torbalı Aquapark nerede nasıl gidilir? Torbalı Aquapark giriş ücreti 2023?

Aquapolis Aquaparkta, 2 kaydıraklı bir yüzme havuzu aynı zamanda tam olimpik bir yüzme havuzu bulunuyor. Aquaparkta çocuklar içinde bir yüzme havuzu bulunuyor. Çocukların oldukça ilgisini çeken kaydıraklı havuzlar yetişkinler tarafından da oldukça seviliyor. Buraya gelenler hem bunaltıcı sıcaklardan kurtulup serinlemenin keyfini çıkarıyor hem de eğlenerek vakit geçiriyor. Aquapolis’te bulunan tam olimpik yüzme havuzu 2.20 cm derinliğe sahip. Burada yüzmek isteyenlerin çok iyi yüzme bilmesi gerekir.

Aquapolis Life Club içerisinde yiyecek ve içecek alabileceğiniz bir kafeterya bulunmaktadır. Dışarıdan herhangi bir şey getirilmesi yasaktır. Hafta sonları Aile Günü olarak belirlenmiştir.

Tesis bünyesinde tam olimpik yüzme havuzu, çift kaydıraklı eğlence havuzu, çocuk havuzu, cankurtaran, revir, bar, restoran bulunmaktadır. Havuz hijyenine önem verilen tesiste yüzme havuz suyu kontrolleri, denetlemeleri ve ilaçlamaları ilgili birimler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır.

Cumartesi ve Pazar Günü Sadece Aileler içindir. Çarşamba Günü Sadece Bayanlar içindir.

Olimpik Yüzme Havuzu Ölçüleri:

Boy: 50 metre (8 kulvarlı)

En: 25 metre

Derinlik: 2 metre

Aquaparka Eğlence Havuzu Ölçüleri:

Boy: 40 metre

En: ~15 metre

Derinlik: 1,20 metre

Çocuk Yüzme Havuzu Ölçüleri:

Boy: 7 metre

En: 3,5 metre

Derinlik: 0,50 metre

Torbalı Aquapark nerede nasıl gidilir?

Aquapark, Torbalı Özbey yolu üzerindedir. Adres: Torbalı-Özbey Yolu, Torbalı, İzmir, Türkiye

Havuz hafta içi 13:00 ile 18:00 arası, hafta sonu 10:00 ile 18:00 arası hizmet vermektedir.

Aquapolis Torbalı Yüzme Havuzu 2023 Giriş Fiyatları

0 – 6 YAŞ ARASI ÜCRETSİZ

ÇOCUK : 110 TL

ÖĞRENCİ : 120 TL

YETİŞKİN : 150 TL