Teşvikiye Belediyesi ekipleri, beldedeki sahillerde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Karşıyaka Mahallesi Sahil Caddesi’nde yapılan çalışmalar kapsamında, deniz kıyısında yağmurların getirdiği dal parçaları ve duyarsız vatandaşlar tarafından sahile bırakılan evsel atıklar toplandı.
Temizlik çalışmalarını değerlendiren Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, beldenin turizm açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, çevrenin korunmasının herkesin sorumluluğunda olduğunu vurguladı. Başkan Nurten, “Teşvikiye, doğası ve deniziyle eşsiz bir güzelliğe sahip. Ancak bu güzelliği koruyabilmek için hepimizin çevreye duyarlı olması gerekiyor. Ekiplerimiz düzenli olarak temizlik çalışmaları yapıyor, ancak asıl önemli olan vatandaşlarımızın da sahillerimizi temiz tutmaya özen göstermesi. Hep birlikte daha temiz ve yaşanabilir bir Teşvikiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Vatandaşlar da belediyenin temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, sahillerin korunması adına gösterilen çabalar için Teşvikiye Belediyesi’ne teşekkür etti.