Teşvikiye Belediyesi'nden yeni sosyal tesis müjdesi

Teşvikiye Belediyesi kendi imkanları ile inşa edeceği sosyal tesisin temelini atarak binanın inşa çalışmalarına resmen başladı

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 05:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 05:53

Teşvikiye Belediyesi, sahil bölümünde oluşturulacak yeni sosyal tesisin temelini attı ve çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Mustafa Nurten, bu yeni tesisin hem belde halkına hem de sahile gelen tüm vatandaşlara hizmet vereceğini belirtti. Başkan Mustafa Nurten, tesisin mümkün olan en kısa sürede tamamlanması için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti. Amaçlarının, beldenin turizm potansiyelini artırmak ve turizm alanında hizmet veren tesis sayısını çoğaltmak olduğunu vurguladı.

Başkan Nurten, "Bu tesis, beldemizin turizm potansiyelini daha da yukarılara taşıyacak. Hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin keyif alacağı bir alan oluşturmayı hedefliyoruz. Turizmin canlanması için bu tür yatırımlar büyük önem taşıyor" dedi.

Yeni sosyal tesisin, Teşvikiye'nin çekim merkezi haline gelmesine katkıda bulunacağını belirten Nurten, bu projeyle birlikte bölgedeki turizm faaliyetlerinin canlanacağını ve belde ekonomisine olumlu etkilerinin olacağını söyledi.