Teşvikiye Beldesi’nde elektrik hatları yenileniyor

Teşvikiye Belediyesi ve UEDAŞ’ın ortaklaşa sürdürdükleri çalışma ile beldede aydınlatma alt ve üst yapısının modernize edilmesine başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 06:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 06:53

Teşvikiye Beldesi’nde elektrik hatlarının yenilenmesi çalışmaları başladı. Teşvikiye Belediyesi ve UEDAŞ ekipleri, beldenin önemli mahallelerinden Karşıyaka Mahallesi’nde aydınlatma direklerini sil baştan yenileyerek modern bir aydınlatma sistemi kurdu.

Çalışmalar sırasında yaşanan elektrik kesintilerine anlayış gösterdikleri için tüm belde halkına teşekkür eden Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, "Beldemizin daha modern bir aydınlatma alt ve üst yapısına kavuşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu süreçte halkımızın desteği ve sabrı bizim için çok değerli," dedi. Nurten ayrıca, beldede benzeri çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Belde halkı da çalışmaların tamamlanmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek belediyeye teşekkür etti. Karşıyaka Mahallesi sakinlerinden Ayşe Yılmaz, "Elektrik hatlarının yenilenmesi mahallemiz için büyük bir gelişme. Bu çalışmalardan dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz," dedi.

Teşvikiye Belediyesi, belde genelinde modernizasyon çalışmalarına hız kesmeden devam etmeyi planlıyor.