Termal Belediyesi'nden Atık Yağ Toplama Kampanyası

Termal Belediyesi ilçedeki atık yağların doğaya zarar vermeden toplanması için bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 5 litre evsel atık yağ getirenlere 1 litre bitkisel sıvı yağ verilecek

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 14:55

Termal Belediyesi, ilçedeki atık yağların çevreye zarar vermesini önlemek amacıyla anlamlı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 5 litre atık yağ getirene 1 litre ayçiçek yağı hediye edilecek. Atık yağlar, Üvezpınar ve Gökçedere Mahalle Muhtarlıkları ile Termal Belediyesi Turizm Danışma Ofisine teslim edilebilecek.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, doğayı korumanın öncelikli hedeflerinden biri olduğunu vurgulayarak kampanya hakkında açıklamalarda bulundu. Acar, "Termal, doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir ilçemiz. Bu güzellikleri korumak ve gelecek nesillere aktarmak için atık yağların toplanmasını çok önemsiyoruz. Bu kampanya ile hem çevremizi koruyor hem de vatandaşlarımıza küçük bir teşvik sunuyoruz. Tüm halkımızı bu kampanyaya katılarak doğamızı koruma çabasına destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Vatandaşlar, atık yağlarını belirtilen noktalara teslim ederek kampanyaya katkı sağlayabilecek ve doğanın korunmasına katkıda bulunabilecekler.