TEMAD Yalova Başkanı Erdoğan Yıldız:

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin 40. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle tüm ülkede olduğu gibi Yalova’da da çeşitli etkinlikler düzenlenerek kutlandı..

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 13:25

TEMAD Yalova İl Başkanı Erdoğan Yıldız, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle resmi sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

“Yüzbinlerce kahramanın temsilcisi meslektaşlarımızın günü kutlu olsun!” diyen TEMAD Yalova Başkanı Yıldız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “’Vatan Sağ olsun’ diyerek yıllarca vatan millet aşkıyla ülkemizin her karış toprağında görev yapan, bu vatan için en çok şehit veren gazi olan Ömer Halisdemir'in, Vecihi Hürkuş'ların ve yüzbinlerce kahramanın temsilcisi olan emekli ve muvazzaf tüm meslektaşlarımızın Astsubaylar Günü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)'mizin 40. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun. Aramızdan ayrılan meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet, hayatta olan meslektaşlarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı ve sihhatli mutlu bir yaşam, görevde olan meslektaşlarımıza başarılar diliyoruz.”

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova İl Başkanlığı (TEMAD), 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle yemek organizasyonu düzenledi.

Ayrıca kentin çeşitli noktalarına 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü nedeniyle bez afişler yerleştirildi. Etkileyici görsellerin yer aldığı afişlerde “Emekli ve muvazzaf olmak üzere ülkemiz ve asil milletimiz için görev yapan tüm astsubaylarımızın Astsubaylar Günü kutlu olsun.” ifadelerine yer verildi.

Güldaniye Sofu Erdoğan