TEMA Yalova ile çevre konularını konuştular

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği, ilçe ve mahalle sorumlularıyla birlikte Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yalova’nın çevre ile ilgili yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 17:10

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği, ilçe ve mahalle sorumlularıyla birlikte Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette; TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, Kadıköy Mahalle Sorumlusu ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Demir, TEMA Vakfı Yalova Toprak Koruma Kurulu Üyesi Emin Ergun, Süleyman Bey Mahalle Sorumlusu Gökmen Kılıç, Yalova Merkez İlçe Sorumlusu Saffet Yıldız ile il yönetim ekibinden Hülya Akın, Nesrin Özten ve Coşkun Idiz hazır bulundu. Görüşmede, TEMA Vakfı’nın yürüttüğü projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, çevreyle ilgili konular da detaylıca ele alındı.

Ziyaret sırasında TEMA Vakfı, Engin’i Yalova Kent Konseyi Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Engin, çevreye duyarlılığın artırılması ve Yalova’da sürdürülebilir çevre politikalarının hayata geçirilmesi için TEMA Vakfı ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti. TEMA Vakfı’nın çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Engin, nazik ziyaretleri için vakıf ekibine teşekkür etti. Ziyaretin anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte görüşme sona erdi.

Murat Can Aytemur