TEMA, İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe’yi ziyaret etti

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği, ilçe ve mahalle sorumluları, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe'yi ziyaret ederek, eğitim kurumlarında doğa eğitimi ve sürdürülebilirlik konularında iş birliği yapma konusunda görüş alışverişinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 11:19

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe makamında TEMA Yalova yöneticilerini kabul etti. Ziyarette, TEMA Vakfı İl Temsilcisi Arzu Demir, Merkez İlçe Sorumlusu Saffet Yıldız, Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner ve Süleyman Bey Mahallesi Sorumlusu Gökmen Kılıç yer aldı. TEMA Vakfı, 14-17 Ağustos tarihlerinde İstanbul Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleştirdiği Saha Koordinasyon Toplantısında eğitim dalında ödül almıştı. Bu başarısını İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe ile paylaşan TEMA İl Temsilcisi Arzu Demir, müdüre teşekkür belgesi ve Meşe Ağacı kitabını takdim etti.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, TEMA Vakfı'nın çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Doğa eğitimi, gelecek nesiller için çok önemli. TEMA Vakfı gibi sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak, öğrencilerimizin doğaya duyarlı bireyler olarak yetişmesini sağlayacağız” dedi.