TDP, vatandaşları dolandırıcılıklara karşı uyardı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, vatandaşları dolandırıcılık ve cüzdan hırsızlığı olaylarına karşı uyardı. Yoğun insan sirkülasyonu olan yerleri gezen polisler vatandaşlara broşür dağıtarak bilgi verdi

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 04:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 04:50
https://www.yalovahayat.com/

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleymanbey Mahallesi'nde bulunan kapalı semt pazarında esnaflara ve alışveriş yapan vatandaşlara çanta ve cüzdan hırsızlığına karşı alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme yaptı. Polisler, vatandaşlara kalabalık ortamlarda çantalarına ve cüzdanlarına dikkat etmeleri, kimlik ve para gibi değerli eşyalarını üzerlerinde taşımamaları ve çantalarını her zaman yanlarında bulundurmaları gibi tavsiyelerde bulundu.

TDP ekipleri ayrıca Rüstempaşa ve Bayraktepe Mahalle Muhtarlıklarını da ziyaret etti. Muhtarlarla mahalle sorunları ve alınması gereken tedbirler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Polisler, muhtarlardan mahalledeki yaşlı ve yalnız yaşayan kişilerin dolandırıcıların hedefi olması anlamında dikkatli olunması ve herhangi bir şüpheli durumla karşılaşılması halinde polis ekiplerine ihbarda bulunulması rica ettiler.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları dolandırıcılık ve cüzdan hırsızlığı olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Herhangi bir şüpheli durumla karşılaşılması halinde 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunulması rica edildi.