Bitpazarında tatilci istilası! Vatandaş şaşkına döndü

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte, bit pazarında ki yoğunluk arttı! Tatilcilerin Yalova Bitpazarına olan yoğun ilgisi herkesi şaşırttı. Okulların da tatile girmesiyle beraber nüfusu artan Yalova’da, her hafta Perşembe günü kurulan bit pazarına olan ilgi, katbekat arttı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 17:26
https://www.yalovahayat.com/

Bitpazarında ki yoğunluk herşesi şaşırttı! Yalovaya birçok ilden gelen tatilcilerin yoğun ilgisi satıcıları mutlu ederken, Yalova halkı yoğunluktan yakındı! Kurulduğu günden bu yana her geçen yıl gelişen ve halkın ilgisini çeken bitpazarı bu haftada çeşit çeşit ürünleriyle Yalovalıları cezbetti. Okulların kapanmasıyla birlikte tatilcilerin akın ettiği Yalova’da kenti keşfe çıkan vatandaşlar Yalova Kapalı Pazaryerinde kurulan bitpazarında farklı bir deneyim yaşadı. Kitaplardan antika aksesuarlara, sıfır giyim ürünlerinden mobilyaya kadar geniş ürü yelpazesiyle Yalovalıların ilgisini canlı tutan bitpazarı esnafı, gördükleri kalabalıktan memnun kaldı.

KIYAFETLERDE MUHTEŞEM İNDİRİMLER

Her hafta ürün çeşitliliğinin arttığı Yalova Bitpazarında bu hafta yazlık giyim ürünleri vatandaşların favorisi oldu. Özellikle kullanılmamış ürünlerin artışa geçtiği pazarda ikinci el kıyafetler de ilgi gördü. Sağlamlığı ve kalitesiyle ön plana çıkan antika aksesuarlar sıfır ürünlerin ardından en çok tercih edilen ürünler oldu. Uygun fiyatlı ürünleriyle alım gücü düşen vatandaşların imdadına koşan bitpazarında yazlık tişörtler, gömlekler, ince kumaşlar, takım formaları ve kısa şortlar akşam olmadan tükendi. Yazlık ürünlerin yanı sıra kot pantolonları, eşofman takımlarını ve spor ayakkabıları dikkatle inceleyen Yalovalılar, kitap bolluğunu da değerlendirerek romandan ansiklopediye kadar geniş yelpazede sunulan kitapları uygun fiyatlardan aldı.

Maliyetlerin artması ve yeni kıyafetlerin çok pahalı olmasından yakınan halk soluğu bitpazarında aldı. Birbirinden farklı ve nerede ise yeniye yakın kıyafetler halkı mutlu etti.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ ARTIYOR

Enflasyon nedeniyle alım gücü düşen tüketicilerin imdadına koşan bitpazarı, piyasa fiyatının çok altında fiyatlara ürün bulabilen vatandaşların yüzünü güldürdü. Eski basım kitaplara ilgi duyan ve antika seven vatandaşlar her hafta pazarı ziyaret ettiklerini belirterek, hem fiyatların ucuz olduğunu hem de satılan ürünlerin kullanışlı olduğunu aktardı.

Bitpazarı her kurulduğu günde bir geçen haftaya göre daha da gelişiyor ve çeşitliliği artıyor. Halkın yoğun ilgisinin artması ile birlikte birçok Yalovalı ve Yalovayı ziyaret eden ziyaretçilerin ilgisi kalitenin artmasına sebep oluyor.

Her hafta hem müşteri sayısında hem de ürün çeşitliliğindeki artışla dikkat çeken pazarda satış yapan esnaflar da gördükleri ilgiden mutluluk duyduklarını aktardı. Vatandaşın ilgisi devam ettikçe kendilerinin de daha fazla ürün tedarik ettiğini aktaran esnaflar, bu fiyatların başka hiçbir yerde olmadığını altını çizdi.

Serap Polat