Taşköprü İlkokulu Kütüphanesi, Güçlü Koleji Okul Aile Birliği tarafından yenilendi

Güçlü Okulları Okul Aile Birliği tarafından Taşköprü İlkokulunda baştan aşağı yenilenen kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 08:45
https://www.yalovahayat.com/

Güçlü Koleji Okul Aile Birliği tarafından Emekli Öğretmen Şükrü Ural adına yaptırılan kütüphanenin açılışını: İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, Güçlü Okulları Kurucusu Oktay Çolak ve Taşköprü İlkokulu Müdürü Murat Özer yaptı. Velilerin ve öğretmenlerin desteği, öğrencilerin kitap bağışı ve sponsor işletmelerin mobilya ve kitap desteğiyle yenilenen kütüphane, Taşköprü İlkokulu öğrencilerine daha büyük ve daha donanımlı bir şeklide hizmet verecek.

“Çocuklarımızın daha parlak bir geleceğe ulaşmalarını umut ediyoruz”

Kütüphanenin yenilenme sürecinde emek veren Güçlü Koleji Okul Aile Birliği üyelerine ve Taşköprü İlkokulu öğretmenlerine teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, “Kütüphaneler, sadece kitapların saklandığı yerler değil; bilgiye ulaşmanın, hayal gücümüzü geliştirmenin ve öğrenme sevgisini aşılamanın kapılarını açar. Çocuklarımızın her birinin bu kapılardan geçerek daha parlak bir geleceğe ulaşmalarını umut ediyoruz. Yeni kütüphanemiz, öğrencilere araştırma yapma, okuma alışkanlıklarını geliştirme ve yaratıcı düşünme becerilerini kazandırma fırsatı sunacak. Katkıda bulunan tüm velilere ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Serap Polat