Sugören'den Soygüzel'e ziyaret

Yalova’nın en büyük köylerinden Olan Sugören Köyü’nün Muhtarı Musa Torlak, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 04:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 04:42

Yalova’nın Sugören Köyü Muhtarı Musa Torlak, Yalova İl Özel İdaresi’ne giderek Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’i makamında ziyaret etti. Yalova’nın köylerinde etkin şekilde faaliyetlerini sürdüren İl Özel İdaresi’nin çalışmaları hakkında sohbet edilen görüşmenin devamında ise, Sugören Köyü’nde devam etmekte olan yatırımlar ve ileri dönem için plânlanan projeler hakkında karşılıklı istişare edildi.

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Sugören Köyü Muhtarı Musa Torlak’ı ağırlamasının ardından kısa bir açıklama yaparak memnuniyetini dile getirdi. Soygüzel sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’ Yalova’mızın en büyük köylerinden Sugören’in değerli Muhtarı Musa Torlak bugün ziyaretimize geldi. Bu vesileyle Sugören Köyü’müzde devam eden yatırımlarımız ve önümüzdeki dönem için plânladığımız projeleri istişare ettik.’’

Sugören Köyü Muhtarı Musa Torlak ise yaptığı açıklamada,’’ Değerli Başkanımızın göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendisine teşekkür ederim. Su sorunuyla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağına dair söz verildi’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur