Subaşı’nda mama ve su kapları boş kalmıyor

Subaşı Belediyesi tarafından ilçeye yerleştirilen mamamatikler ve su kapları boş kalmıyor. Bu sayede beldedeki sokak hayvanları da rahat bir yaşam sürebiliyor

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 17:48

Subaşı Belediyesi beldedeki sokak hayvanlarının düzenli olarak besine ve suya ulaşmasını sağlamak adına çalışmalarını periyodik olarak sürdürüyor. Bu çerçevede Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ın geçen dönemde başkanlık görevine geldiği günlerde beldeye yerleştirilen mamamatikler ve su kapları o günden beri bir gün bile olsa boş kalmadı. 

Sokak hayvanlarının da besine kolayca ulaşmasının sorumluluğunun belediyede olduğunu ifade eden Canbay, “Göreve ilk geldiğim günden beri sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için gereken tüm çalışmaları yaptım. Belediye başkanlığımın 2’nci döneminde de bu anlayışımızı terk etmedik ve hayvanlara yönelik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Subaşı Belediyesi olarak beldemiz sınırları içerisindeki tüm canlılara hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Belediye görevlileri ise yaz ve kış aylarında hayvanların mama ve su ihtiyaçlarının arttığını bildiklerinden bu mevsimlerde çok daha sık mama ve su takviyesi yaptıklarını ifade ettiler.