Subaşı'nda çalışmalar devam ediyor

Subaşı Belediyesi, geçtiğimiz hafta belde de yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme paylaşımında bulundu ve yapılan çalışmaları vatandaşlar ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 02:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 02:55

Subaşı Belediyesi ekipleri, belde genelinde gerçekleştirdiği bakım-onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar ile belde genelinde hem estetik açıdan gelişme yaşanıyor hem de vatandaşlara fayda sağlanıyor.

Subaşı Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta yapılan çalışmalarda: Denizgören Mahallesi İş Merkezleri önündeki çardaklar yenilendi, Sokak hayvanları için yerleştirilen mama istasyonlarının dolumu yapıldı, Üç mahallede de çevre bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi, Oyun parklarında bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını devam etti, 94. sokaktaki bir apartmana ek rögar bağlantısı yapılarak, atık suyun tahliyesi gerçekleştirildi, Çolakoğlu ana su borusu onarımı gerçekleştirildi, tıkanan kanalizasyonlar su işleri ekipleri çalışmalarıyla kullanıma açıldı, Subaşı Okulu'na ilave su hattı eklendi, Rögar kapakları çevre güvenliği korumak amacıyla kaynak işlemi yapılarak sabitlendi.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek detaylı bilgi aldı ve önümüzdeki süreçte belde de vatandaşın yararına olacak şekilde neler yapılabileceği ile ilgili, ekipler ile istişarelerde bulundu. Subaşılı vatandaşlar ise ilçede gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, belediye ekiplerine ve Başkan Canbay’a teşekkürlerini ilettiler.

Murat Can Aytemur